welkom

Wat wij maken

Hier doen wij het voor!

Web- of Grafisch Design nodig? Laat maar komen!

Heb jij een uitdaging voor ons op het gebied van web- of grafisch design? Mooi, houden we van. Bij Merkmaten zijn we niet gewoon een multimediabureau. Nee, wij zijn dé plek waar creativiteit, functionaliteit en Twentse nuchterheid samenkomen. Van strak webdesign tot adembenemend grafisch werk, wij zijn er klaar voor om jouw ideeën tot leven te brengen. Wij laten onze creativiteit alvast even warmlopen, loop je mee?

Webdesign, gewoon doen

Bij Merkmaten geloven we niet in middelmatigheid. Onze websites zijn geen simpele pixels op een scherm; het zijn digitale meesterwerken die jouw verhaal vertellen. Een website is namelijk niet zomaar een online visitekaartje, het is jouw digitale thuisbasis. Onze websites zijn als een uitnodiging die mensen niet kunnen weerstaan, als een bitterbal tijdens de voetbal of een ijsje met warm weer. Van een uitnodigende landing page tot een naadloos werkend e-commerceplatform, wij zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid knalt, ongeacht het device.

Beetje vuurwerk nodig?

Een goed ontwerp grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los. Nu zullen wij dat niet doen hoor, geen zorgen. Maar we kunnen niks beloven over onze designs. Bij Merkmaten gaan we verder dan alleen maar een mooi plaatje. We zijn niet tevreden met ‘gewoon goed’, we streven naar verbluffend.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een iconisch logo dat je herkent uit duizenden, het creëren van opvallende branding die je meteen bijblijft, of het uitwerken van een complete visuele identiteit die de kern van jouw merk uitstraalt. Wij zijn de allround creatives die jouw merk laten schitteren als een discobal tijdens oud en nieuw.

Kan jouw bedrijf ook wel wat vuurwerk gebruiken?