welkom

Open Podium Overijssel

Open Podium Overijssel is een talentenjacht in het mooie oosten van het land! De talentenjacht was erg bekend, maar was niet vindbaar op het internet. Laten de jongens van Merkmaten daar nou net een neusje voor hebben; vandaar dat wij een nieuwe website gebouwd hebben!

Licht, camera, actie!

Een website zorgt ervoor dat je online in de spotlights kan staan, en dat is nou net hetgeen waar Open Podium overijssel nog geen beschikking over had! Het doel was simpel; een mooie onepage-website waar men álles over Open Podium terug kan vinden. 

Projectleden

MERKMATIGPORTRET-4

Lars Roelofs

MERKMATIGPORTRET-2

Jesse Dijkman

Meer dan alleen een website

Bij Open Podium blijf het echter niet bij alleen een website. Wij hebben ook de gehele huisstijl op de schop gegooid! Door een logo en huisstijl te ontwikkelen die echt uitstraalt waar Open Podium voor staat hebben wij een herkenbaar beeld gecreëerd voor alle bezoekers. Deze stijl, die wij ondertussen ook door hebben getrokken in verschillende drukwerk-uitingen, zorgt ervoor dat Open Podium Overijssel de komende jaren kan shinen op het internet!

Is het cheque of chique?

Ook kregen wij de opdracht om de bijna iconische cheques van Open Podium Overijssel op de schop te gooien. Deze cheques worden uitgereikt aan de 3 winnaars van zowel de publieks- als de juryprijs. Door een cheque te ontwikkelen met een unieke vorm zorgt het ervoor dat de winnaars en winnaressen zich écht mogen kronen met een mooie prijs!

Mooie woorden van de klant.

Linda Groeneveld

Initiatiefnemer bij Open Podium Overijssel

Erg blij met Merkmaten!

Merkmaten heeft voor ons evenement/talentenjacht ‘Open Podium Overijssel’ een eigen website pagina en nieuw logo gerealiseerd, waar we erg blij mee zijn. Er wordt meegedacht in wat je uit wilt stralen en ook aan creatieve ideeën geen gebrek!