welkom

Over Merkmaten

Leuk om te weten toch!

Wie zijn wij?

Wat goed zeg, je durft het aan om ons te leren kennen. Houd je maar even vast dan. Bij Merkmaten komen creativiteit en vriendschap samen waardoor er iets buitenaards goed ontstaat. Wat dat precies is kunnen we je niet vertellen, strikt geheim. Oke, vooruit. Omdat jij het bent.

Hiervoor moeten we een aantal jaar terug in de tijd. Van samen in de klas, naar ‘af en toe een klein klusje’ om uiteindelijk uit te komen bij een eigen onderneming; en dat samen met je beste merkmaat. Wat ons geheim is? Simpel: na al die jaren kun je gewoon niet meer zonder elkaar.

Jesse Dijkman

Mede-eigenaar & Full-stack Developer

Lars Roelofs

Mede-eigenaar & Grafisch vormgever

Tristan Ockeloen

Videograaf

Van klasgenoten naar businesspartners

Van samen kattenkwaad uithalen op school, naar samen online de boel opschudden. Na vier jaar samen in de schoolbanken waren we elkaar nog lang niet zat. Onze band en communicatie is zo soepel dat zelfs de beste huwelijken er jaloers op zullen zijn. Dat is precies wat je nodig hebt om sterke merken op te bouwen zoals wij doen. Zo zorgen wij er al-tijd voor dat jij online kan scoren met je favoriete maten.

Ben je nu nóg nieuwsgieriger geworden naar ons Merkmaten geheim? Dat snappen we. Laten we dan snel een bakkie doen. Bij ons op kantoor? Deal. Een stukje verder lezen mag natuurlijk ook hoor…

Waarom ‘Merkmaten’

Nu hoor ik je denken; waar komt in godsnaam de naam ‘merkmaten’ vandaan? Nou, dat gaan wij haarfijn uitleggen, eigenlijk is het heel erg simpel. Waar denk je dat het eerste deel ‘merk’ voor staat? Heel goed Einstein, voor de merken die we onder handen nemen. Wij zorgen ervoor dat jouw merk online kan stralen met zowel grafische als ondersteuning op het web.

Het tweede deel, ‘maten’, verwijst natuurlijk naar ons. Al jaren gaan wij door het leven als beste maten, en dat merk je! De merkmaten zijn als twee handen op één buik, waarbij we soms elkaar bijna vaker zien dan onze lieftallige vriendin… sorry not sorry. Dit heeft een band geschept die ervoor zorgt dat wij elkaar naadloos aanvoelen, wat direct resulteert in de mooiste resultaten.