welkom

Eetcafé de Fusting

Eetcafé de Fusting is het gezelligste eetcafé van onze mooie hometown; Enschede! Voor de Fusting hebben wij de nieuwe website ontwikkeld, samen met de realisatie van verschillende drukwerk-uitingen. 

De juiste vindbaarheid

Eetcafé de Fusting heeft inmiddels de 25 jaar aangetikt, en is daarom erg bekend bij de mensen in Enschede. Echter was de verouderde website toe aan een flinke upgrade! Wij hebben er voor gezorgd dat de Fusting goed vindbaar is online, en dat de gasten alles kunnen vinden. De implementatie van een reserveermodule én een manier om online punten van de vaste gasten pas weer te geven zorgen ervoor dat de site van alle gemakken voorzien is. 

Projectleden

MERKMATIGPORTRET-4

Lars Roelofs

MERKMATIGPORTRET-2

Jesse Dijkman

Alles op de schop

Naast de vernieuwing van de website, stonden de menukaarten ook op de nominatielijst. De oude menukaarten, die simpelweg bestond uit een insteekhoes met geknutselde a4’tjes, kon natuurlijk een stuk beter; en dat is zeker gelukt! 

De ruime menukaart moest teruggebracht worden tot 2 kantjes, wat al een hele taak op zich was. Samen met Hugo, de eigenaar van Eetcafé de Fusting, zijn wij uitgekomen op een uniek menu ontwerp die ruimte boodt voor alle verschillende gerechten. Hierdoor is het voor de lezer gemakkelijk om over de kaart te bewegen. Helaas maakt dit het niet veel makkelijker om een keuze te maken tussen alle heerlijke gerechten bij de Fusting…

Mooie woorden van de klant.

Hugo Roelofs

Eigenaar bij Eetcafé de Fusting

Van A tot Z ontzorgt met onze kaarten!

De heren van Merkmaten hebben mij perfect geholpen bij het realiseren van onze nieuwe menu- en drankkaarten. Ik heb hun doorgegeven wat ik voor ogen had, en hun hebben dit werkelijk gemaakt. Van het ontwerp tot de verzorging van het drukwerk, erg aan te raden.