welkom

Pok Pok League

Heh, dat klinkt aardig bekend? Maar natuurlijk, je kent de Tiki Taka League al; maar de Pok Pok League nog niet! De Pok Pok League is een padel-competitie voor studenten, vrienden en collega’s die allemaal strijden voor de felbegeerde beker! 

Meer padel, dacht het wel!

Een gat in de markt zullen vele zeggen, want er zijn eigenlijk geen padelcompetitie’s in het mooie oosten. Daarom was het zaak om met gezonde spoed een website te bouwen waar men zich gemakkelijk kan inschrijven voor dé (en enige) padelcompetitie’s aan deze kant van het land. Scheelt dat de jongens van Merkmaten dat erg snel kunnen…

Projectleden

MERKMATIGPORTRET-4

Lars Roelofs

MERKMATIGPORTRET-2

Jesse Dijkman

Gas erop!

Om de snelle start van de Pok Pok League te faciliteren, zijn wij direct aan de slag gegaan met het opzetten van de huisstijl. Want zeg nou eerlijk, zonder huisstijl mis je de fundering van jouw merk! Zodra dit afgerond was, hebben wij de Pok Pok League geholpen met een scala aan uitingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan drukwerk, de ontwikkeling van een advertentie én het opzetten van een vreselijk mooie website (onze woorden, dus dat moet kloppen)

Door het snelle handelen en opleveren van de gevraagde werkzaamheden is de Pok Pok League bijna klaar om van start te gaan. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat het een knallend succes gaat worden!

Samen zorgen voor succes

Samen met de eigenaar en initiatiefnemer van de Pok Pok League én de Tiki Taka League, Daan, hebben wij ervoor gezorgd dat de basis voor een succesvolle competitie staat. Door de fundering goed neer te zetten is het een stuk makkelijker om uit te breiden in de toekomst, iets wat beide competities natuurlijk voor ogen hebben

Mooie woorden van de klant.

Daan van Benthem

Eigenaar bij Pok Pok League

Snel in schakelen en flexibel!

Merkmaten is een fantastische partner gebleken voor ons bedrijf. Ze zijn niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk in de omgang. Hun creatieve aanpak van social media content heeft onze online aanwezigheid aanzienlijk verbeterd. Bovendien zijn ze ongelooflijk snel in schakelen en flexibel in het aanpassen aan veranderende omstandigheden.