welkom

Tiki Taka League

De Tiki Taka League is een voetbalcompetitie in Enschede, bestaande uit teams vol vrienden, collega’s en studiegenoten! Het doel voor de Tiki Taka League was een creëren van een centrale hub, waar alle teams gemakkelijk hun scores en tussenstanden konden zien!

Klaar voor een doorstart!

Samen met de heren van de Tiki Taka league hebben wij gekeken naar de essentiele website elementen voor een competetie website, en volgens mij is dit ons aardig gelukt… Een centrale website waar ieder team de aankomende wedstrijden, de uitslagen én de tussenstand kan bekijken; vergezeld met de herkenbare Tiki Taka kleuren. 

Projectleden

MERKMATIGPORTRET-4

Lars Roelofs

MERKMATIGPORTRET-17

Tristan Ockeloen

MERKMATIGPORTRET-2

Jesse Dijkman

Wie het kleine niet eert...

Van begon, in de lente van 2023, met een enkele competitie van 8 teams is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige voetbalcompetitie met ruim 24 teams. Waar de spanning van de competitie hand-in-hand gaat met de sportiviteit van alle teams, onstaat een geweldige competitie.

Samen met Daan, de eigenaar én bedenker van de Tiki Taka League, hebben wij een website ontwikkeld waar menig voetbal-fanaat een lach op zijn of haar gezicht van krijgt. Door het uitbreiden van de Tiki Taka huisstijl naar de website, drukwerk en de social media creëren wij een eenheid die voor iedereen herkenbaar is. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je online kan scoren, en dat met jouw favoriete maten…

Heb jij de video al gezien?

Van alle gemakken voorzien

Een mooie website is natuurlijk heel leuk, maar het moet ook goed in elkaar zitten. Het scheelt dat wij van Merkmaten weten hoe je dit het beste voor elkaar krijgt! De website van de Tiki Taka League is daarom aantrekkelijk om te zien én aantrekkelijk voor de portemonnee. Door de implementatie van een gemakkelijk systeem voor de scores én tussenstanden bespaart de Tiki Taka League erg veel tijd! Een win-win situatie in onze ogen.

Mooie woorden van de klant.

Daan van Benthem

Eigenaar bij Tiki Taka League

Snel in schakelen en flexibel!

Merkmaten is een fantastische partner gebleken voor ons bedrijf. Ze zijn niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk in de omgang. Hun creatieve aanpak van social media content heeft onze online aanwezigheid aanzienlijk verbeterd. Bovendien zijn ze ongelooflijk snel in schakelen en flexibel in het aanpassen aan veranderende omstandigheden.