v.v. Rigtersbleek

v.v. Rigtersbleek, een voetbalvereniging uit Enschede, gelegen in de wijk Twekkelerveld. De vereniging telt ruim 1.000 leden. Er is voldoende gelegenheid om op eigen niveau een balletje te trappen of deel te nemen aan andere activiteiten.

Groot hart voor de maatschappij

v.v. Rigtersbleek zet zich al jaren in als verbindings-orgaan voor de wijk Twekkelerveld. Echter is door de zorg voor de wijk van de afgelopen jaren de zorg voor de website op een zijspoor geraakt. Hierdoor was v.v. Rigtersbleek drastisch op zoek naar een vernieuwing van de website, eentje die op Champions League niveau zit!

Projectleden

Lars Roelofs

Jesse Dijkman

Op naar de Champions League!

Het doel van v.v. Rigtersbleek was vanaf het begin duidelijk; een website creeren van het niveau “Champions League”, en dat is zeker gelukt. Door een overzichtelijke website te ontwikkelen die van alle gemakken voorzien is, zorgen wij ervoor dat de gebruikers direct op hun doel af kunnen gaan; om uiteindelijk te scoren natuurlijk!

Met een custom contact- en inschrijfformulier is het inschrijven en informatie inwinnen een “fluitje” van een cent geworden (of van de scheids, het is maar net hoe je het bekijkt hé)

Met de mogelijkheden om de website uit te breiden heeft v.v. Rigtersbleek voor de komende jaren een website die op Champions League niveau fungeert.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Met de implementatie van verschillende aangepaste modules, zoals een inschrijfformulier en een aangepast contactformulier, bespaart de club enorm veel tijd. Hierdoor kan v.v. Rigtersbleek zich focussen op de onderdelen waarin ze uitblinken; namelijk het verbinden van de gemeenschap. Het ontmoetingspark van Rigtersbleek verbindt de mensen in de buurt met elkaar en verdient daarom ook een website die hen hierbij helpt, en niet tegenwerkt.

Mooie woorden van de klant.

Jesse Wiechers

Marketing manager bij v.v. Rigtersbleek

Gebruiksvriendelijk en dynamisch!

De mannen achter Merkmaten zijn jong, enthousiast en heel deskundig. Vanuit v.v. Rigtersbleek hebben wij Jesse en Lars gevraagd een moderne website te maken en dat is goed gelukt! Zij helpen ons daarnaast met het continu blijven verbeteren en onderhouden van de website. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke en dynamische website, die er ook heel gaaf uitziet! Vanuit v.v. Rigtersbleek zijn wij erg blij met de samenwerking!